Notice: Undefined index: HTTP_REFERER in /home/proficre/affiliate.proficredit.bg/wp-content/themes/ipp/single.php on line 8
Affiliate Profi Credit Bulgaria

Какво е Affiliate marketing и как да печелим от него

назад
8 април 2019
8 април 2019

Научи как да спечелиш допълнителен доход бързо, лесно и без усилия!

Случвало ли ти се е да искаш да припечелиш допълнителни средства към месечния си бюджет, но да нямаш време или сили за това? Не винаги започването на втора работа е добър вариант, защото освен че ще те изтощи физически, ще „открадне“ от свободното ти време, което прекарваш с близки и приятели. А ти не искаш това, нали? Ако си пред такава дилема или просто не можеш да откажеш на допълнителен доход, ние имаме предложение за теб и то се казва:

Партньорска програма на ПРОФИ КРЕДИТ България

Ако си блогър, влогър, млад предприемач, инфлуенсър или каквото друго се сетиш и имаш лично онлайн пространство, т.е. уеб сайт, видео канал, а защо не дори и силно развити профили в социалните мрежи, значи можеш да се възползваш от нашето предложение. Спечели средства, докато развиваш личните си мрежи или персонален бизнес с нашата афилиейт програма!

Но нека започнем с това: „Какво е афилиейт“?

Афилиейт (Affiliate) програмите са отличен начин за партньорство и спечелване на допълнителен доход. При този вид програми, на практика препродаваш чужди продукти и услуги чрез своя сайт, а в замяна на това получаваш комисионна, разбира се. Това означава, че колкото повече продажби на продукт или услуга си генерирал за своя партньор, толкова по-голяма комисионна ще получиш. Логично, нали?

Как се осъществява партньорството?

Ние ти предоставяме всички необходими материали, от които имаш нужда. Това включва:

изготвени банери за реклами – ако искаш да ги приложиш като визуални материали в сайта си;
линкове към официалния ни сайт или лендинг страница, ако сме подготвили специална промоция или допълнителна активност;

След като си избрал своя начин на партньорство с нас, качваш рекламните банери в сайта си, за да бъдат видими от останалите онлайн потребители, генериращи трафик към твоето уеб пространство. Ако си блогър, можеш да създадеш статия, в която да сложиш активен линк към нас и ако желаеш, отново можеш да добавиш банер, който препраща към сайта ни. Колкото повече опции за препращане на трафик от твоя сайт към нас си поставил, толкова по-голям е шансът да натрупаш и по – голяма комисионна!

Важно е да уточним, че ако пренаситиш сайта си с информация за твоя афилиейт партньор, това може да направи негативно впечатление на потребителите и не само да не генерираш продажба, но и да загубиш трафик. Затова ти препоръчваме умерено и балансирано предлагане на продукти и услуги, когато участваш в афилиейт програми.

Само физически лица ли могат да участват в афилиейт програмата на ПРОФИ КРЕДИТ България?

Не. В нашата афилиейт програма могат да се включат както физически, така и юридически лица. Какво означава това? Без значение дали си служител в друга фирма или развиваш собствен бизнес, можеш да заявиш участие в нашата програма и да генерираш допълнителен доход.

Как се определя спечелената от мен комисионна?

Начинът на определяне на комисионната зависи изцяло от теб. Ние ще се съобразим с твоите предпочитания, защото искаме да си бъдем взаимно полезни. Предлагаме ти следните начини за формиране на комисионна:
Комисионна за попълнена апликация. Апликацията в ПРОФИ КРЕДИТ България е онлайн постъпила заявка за кандидатстване за бърз кредит. При тази възможност ние ще генерираме комисионна към теб за всеки един потребител, който е кандидатствал за бърз кредит и е достигнал до нас благодарение на твоите канали.
Комисионна за постъпил контакт. Това означава, че ще генерираме комисионна към теб за всеки един човек, който се е регистрирал в нашата онлайн платформа, но не е необходимо да е кандидатствал за кредит.
Комисионна за подписан договор. Това означава, че ще получаваш комисионна за всеки един онлайн потребител, който си ни препратил, и който е подписал договор с нас. Тук комисионната може да бъде фиксирана сума или % от стойността на главницата, посочена в договора за предоставяне на кредит.

Как ще знам колко потребители съм препратил/а към Вас и каква е комисионната ми?

Ще имаш персонален профил в нашата платформа, чрез който ще можеш да проследяваш всичко, което се случва в партньорските ни взаимоотношения. Ще можеш да следиш баланса в профила си, да виждаш колко души са се регистрирали, колко са попълнили апликация и колко са получили кредит.

Колко струва регистрацията?

Регистрацията в нашата платформа не струва абсолютно нищо. Т.е. не е необходимо да правиш каквито и да било инвестиции, за да стартираме съвместна работа. Необходимо е само да имаш желание и мотивация да развиваш хобито или бизнеса си. Това е!

Пълната информация за нашата афилиейт платформа, както и начините на изплащане на комисионите, необходимите документи и други можеш да видиш тук: https://affiliate.proficredit.bg

Какво чакаш още? Регистрирай се още сега и започни да печелиш повече!

Стани част от партньорската програма на ПРОФИ КРЕДИТ и започни да печелиш!

Регистрацията е безплатна и отнема няколко минути!