Често задавани въпроси

обратно към началната страница

Какво представлява партньорската програма на ПРОФИ КРЕДИТ?

Нашата партньорска програма е форма на сътрудничество, в която можеш да печелиш като популяризираш нашите оферти чрез уеб сайтове, онлайн магазини, търсачки или като ни препращаш потенциални клиенти, които искат кредит.

Какви са продуктите на ПРОФИ КРЕДИТ?

Можеш да видиш продуктите ни тук: https://proficredit.bg/

Има ли такси за регистрация в Партньорската програма?

Не. Партньорската ни програма е безплатна. Няма такси за регистрация или за поддържане на профила ти.

Кой може да бъде партньор?

Партньорската ни програма е подходяща за собственици на уебсайтове, блогове, форуми и други, независимо дали са фирми или физически лица.

Каква е комисионната за партньора?

Стандартно комисионната е процент от всеки отпуснат кредит. Тя се начислява за всеки кредит, отпуснат на потенциален клиент, препратен от теб.

Как да стана партньор?

За да станеш партньор, трябва да попълниш формуляра на сайта. Ние ще ти изпратим договор. Необходимо е да разпечаташ този договор в две копия, да ги разпишеш и да ги изпратиш на адрес – София, бул. България 49, бл. 53, вх. В. Профилът ти ще бъде активиран след като получим двете копия на договора.

Необходимо ли е да подпиша договор?

Да. Участието в партньорската програма изисква подписването на договор. Договорът ще бъде генериран автоматично след попълване на формуляра за регистрация и изпратен на твоя имейл адрес.

На кои уеб сайтове не мога да публикувам рекламни материали?

Не можеш да публикуваш рекламни материали на уебсайтове, които нарушават закона, както и на такива, които могат да навредят на имиджа на ПРОФИ КРЕДИТ. Когато публикуваш рекламни материали на уебсайтове, си длъжен да се грижиш за добрия имидж на компанията.

Стани част от партньорската програма на ПРОФИ КРЕДИТ и започни да печелиш!

Регистрацията е безплатна и отнема няколко минути!